Tjestenina s pestom od rikule i hummusa
Humus je neizostavno jelo u mojoj kuhinji, kada sam lijena koristim gotovi Sana hummus sa raznim okusima. Od svih vrsta salata obožavam rikolu i često od nje radim pesto. Ovo jelo se može jesti toplo i hladno a koristite tjesteninu po izboru.
Recept:
Recept:
- 1 šalica tjestenine po izboru
- 1 šaka rikole
- pola mjerice Sana hummus čili
- sok 1 limuna
- 1 režanj češnjaka
- sol i papar po želji
Postupak:
1. Stavite kuhati tjesteninu prema uputama sa pakiranja.
2. U blender (ja koristim Lohas od Lifeenergy Hrvatska) stavite ostale sastojke i blendajte 2 minute, dok ne dobijete glatki umak.
3. Kad je tjestenina kuhana, prelijete je umakom i servirajte.
Dobar tek!
Primjedbe
Objavi komentar