Tjestenina s pestom od rikule i hummusa

   Humus je neizostavno jelo u mojoj kuhinji, kada sam lijena koristim gotovi Sana hummus sa raznim okusima. Od svih vrsta salata obožavam rikolu i često od nje radim pesto. Ovo jelo se može jesti toplo i hladno a koristite tjesteninu po izboru.



Recept:

  • 1 šalica tjestenine po izboru
  • 1 šaka rikole
  • pola mjerice Sana hummus čili
  • sok 1 limuna
  • 1 režanj češnjaka
  • sol i papar po želji

Postupak:

1. Stavite kuhati tjesteninu prema uputama sa pakiranja.
2. U blender (ja koristim Lohas od Lifeenergy Hrvatska) stavite ostale sastojke i blendajte 2 minute, dok ne dobijete glatki umak.
3. Kad je tjestenina kuhana, prelijete je umakom i servirajte.

Dobar tek!

Primjedbe

Popularni postovi